Deixa que els lladres lladrin, perquè li diuen democràcia i no ho és

Posted: 15/06/2011 by ixent2011 in Sense Categoria

Ho faran des de tots els racons del poder i especialment des dels mediàtics que dominen de manera aclaparadora. Practiquen la sordesa i volen que la gent desvalguda s’empassi els efectes de la crisi a cops de bastó i de genolls. I els tribuns de la plebs, instal·lats en el poder amb els seus privilegis tanquen files amb aquest sistema infame que col·loca a la classe política en tercer lloc en relació als problemes a l’estat espanyol. La classe política que tenim és un greu problema i ho diuen des dels organismes oficials d’estadística. Que lladrin menys i que s’ho facin mirar perquè tots ells i elles claven els genolls davant els poders fàctics de sempre.
Les revoltes són legítimes quan s’escampa una situació de tirania i de injustícia, perquè la sobirania popular i la democràcia són atributs del poble i no de les institucions que diuen representar-lo.

La distància entre els que representen a la plebs a cops de talonaris que configuren els mapes electorals i els que no voten, s’abstenen o no els han votat és immensa. I aquesta gent en la que ens incloguem té drets democràtics, i no menors que aquells dels que des de les institucions els monopolitzen a conveniència.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s